+36 70 374 7132 eszter.gera@gmail.com

Csíkos Zsiráf

Gyermekfejlesztő és terápiás központ

Gyermekfejlesztő és terápiás központ

2013-ban úgy határoztunk, teljesen mást csinálunk. Az ez idáig legtöbbször sikertelenül erőltetett direkt módszernek az ellenkezőjét. Magolás helyett fejlesztő foglalkozásainkon interaktív módszereket alkalmazunk, hogy gyermeked elméje megnyíljon és megfigyelje, hogy a lélek milyen tempóban dolgozik.

Annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen a tanulás, ki bontakoztatjuk és a maximumra juttatjuk a tanulási képességeit. Foglalkozásaink fő célja, hogy gyermeked elsajátítsa az önálló tanulás képességét, emellett legyen megfelelően motivált, kreatív, kíváncsi és találékony. Váljon kritikussá és ne bólogasson mindenre, amit felkínálnak neki.

További fontos cél, a gondolatai rugalmasságának edzése is. Szeretnénk, ha gyermeked merne gondolkodni, saját ötletet gyártani, és meglátni a haszontalanban a hasznosat.

Gyermekfejlesztő és terápiás központ
Gyermekfejlesztő és terápiás központ

A Csíkos Zsiráf fejlesztőház foglalkozásai alatt előtérbe kerül a beszélgetés, ami jobb kommunikációs képességekhez juttatja gyermeked és nő a mások iránti érzékenysége. Emellett a gyermekközpontú eszközeink a modernkorhoz igazodva keltik fel a tanulás iránti motivációját, amit a rendszeres szülői konzultációval stabilizálunk.

Az egyénre szabott, holisztikus módszerünk elősegíti személyiségének egészséges fejlődését, valamit a céljaihoz való igazodást is. Szakembereink közreműködésével a gyerekeket kiegyensúlyozott légkör, baráti hangnem és megértő figyelem várja a foglalkozásokon Budapest belvárosában.

“A mozgás az alapja testi-lelki egészségünknek – így célunk, hogy gyermeked megismerje és megszeresse a mozgás örömét is egy igazán szabad és motiváló környezetben. Nem centizzük ki a mozgását, és nem szigorú diktálás mentén alakítjuk ki mozgáskultúráját – de megtanítjuk mindarra, amivel kellő egyensúlyt szerezhet a sikerek érdekében.”

Küldj nekünk üzenetet!

Bármilyen kérdésed merülne fel velünk kapcsolatban, kérjük, írd meg és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.