+36 70 374 7132 eszter.gera@gmail.com
Online oktataás

A nagy és egészen kis világunkban történt esemény, nem csak új elvárásokat, hanem teljesen újfajta hozzáállást követel. Egy ilyen kihívásokkal teli újdonság a digitális oktatás is, mely jelenleg sokak hétköznapjait nehezíti. A legtöbb esetben a szülőknek olyan dolgokkal kell megbírkózniuk, amiket mi pedagógusok éveken át tanulunk egyetemen, majd tökéletesítünk a szakmai gyakorlat során.

Különösen nehéz helyzetben vannak azok a szülők, akiknél elsős, másodikos vagy sajátos nevelési igényű gyermek is van a családban. Számukra kifejezetten fontos, hogy az alapokat jól megszilárdítsuk, és a hiányosságokat ne hagyjuk kihatni a későbbi tanulmányaikra. Ez természetesen az idősebb korosztályra is vonatkozik.

Az online oktatás menete:
1.

Vedd fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy e-mailben. Itt jelezd kérlek, hogy mi a célod és mit kell tudnunk a gyermekedről vagy rólatok.

2.

Egyeztetjük a foglalkozás időpontját és az online elérhetőségeket.

3.

Az óra előtt, amennyiben rendelkeztek anyagokkal, átküldhetitek számunkra, segítve ezzel a hatékonyabb haladást a tanagyagban.

4.

Már csak oda kell ülni a gép elé és várni a hívásunkat

Online óráinkat azoknak a családoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy gyermekeik számára szeretnének hatékony és szakmai segítséget nyújtani anélkül, hogy a szülő-gyermek kapcsolat ne sérüljön, ebben a kaotikus helyzetben.

Oktatóink képzett, tapasztalattal rendelkező gyógypedagógusok, akik otthonosan mozognak a digitális világban. Nektek is szívesen segítenek a tudás átadásában vagy az otthoni rendszer, tudatos kialakításában.