+36 70 374 7132 eszter.gera@gmail.com
Learn-out

Segítve a zsúfolt hétköznapjaitokat, amennyiben az intézményetek is lehetővé teszi, utazó gyógypedagógusaink akár napközben is fejlesztenek a kívánt helyszínen.

Jól működő rendszerünk évek óta dolgozik együtt bőlcsödékkel, óvodákkal és iskolákkal, a gyermekek fejlődése érdekében. Elkerülve ezzel a dugóban ülést és a rohanó város zaját.

Hogyan is kell ezt elképzelni?
1.

Egyeztetünk egy személyes találkozást veletek, a gyerkőc nélkül, ahol megbeszéljük a legfontosabbakat és kitűzzük a célokat.

A konzultáció díja 8.000,-Ft./óra.
Helyszín: Csíkos Zsiráf központ

2.

Egyeztetünk egy következő időpontot, ahol felmérjük gyermeketek képesség profilját, amire majd támaszkodhatunk. Ennek alapján gyógypedagógiai véleményt is készítünk, amit kézhez kaptok.

A bemérés díja: 16.000,-Ft./75 perc, ami a véleményt is tartalmazza.
Helyszín: Csíkos Zsiráf központ

3.

Utazó gyógypedagógusaink megkezdik a közös munkát gyermeketekkel.

4.

Az időpontok megbeszélése és a nyugodt tanulási légkör kialakítása az intézményen belül a ti feladatotok lesz. Fontos megérdeklődni előre, hogy mikor van lehetőségünk a csoportból kiemelni, vagy éppen a szocializációt segítve a csoportban bent tartózkodnunk.

A hatékonyság érdekében mindig törekszünk a jó kommunikációra és a folyamatos kapcsolattartásra az intézményben dolgozókkal. Erre majd kérünk benneteket is, mivel visszacsatolás nélkül mindig nehezebb a haladás.